Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο Ζαφειράκης νικητής του ''Duke 2011'' !


Η ομάδα μας , όπως και πέρσι , αναδείχτηκε πρωταθλήτρια του διεθνούς τουρνουά handball παμπαίδων ''Duke 2011'', μετά από έναν πολύ σκληρό τελικό. Η ομάδα μας πρωταθλήτρια Ελλάδος επικράτησε επί της S.K. Βελιγραδίου στην παράταση με 31-30. Αξίζει να αναφερθεί ότι 4 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα (56') οι παίκτες της ομάδας μας ήταν πίσω στο σκορ 26-22, κι όμως μπόρεσαν να αντιδράσουν, πετυχαίνοντας μια απίστευτη ανατροπή. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του παίκτη Γιοβαν Στογιάνοβιτς που διακομίσθηκε στο ΚΑΤ.
Η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ''Δαΐς'' ήταν ηλεκτρισμένη αφού στην κερκίδα υπήρχε αγωνία και άγχος , κάτι που έκανε αθλητές και κοινό ιδιαίτερα εκδηλωτικούς. Γενικά ήταν ένας τελικός που αντάμειψε όσους ήταν στο γήπεδο και μέχρι το τέλος όλοι ήταν με κομμένη την ανάσα.

Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας Στέργιος Λιούμης βραβεύτηκε ώς ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά και μοιράστηκε το βραβείο με τον Uros Mitic της S.K. BEO-GRAD.

Επίσης ως MVP βραβεύτηκε ο πλέι μέικερ της ομάδας μας Γιώργος Θεοδωρόπουλος μαζί με τον παίκτη της S.K. BEO-GRAD Andrija Duricic.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Andrija Duricic της S.K.B.G. και ως καλύτερος αμυντικός βραβεύτηκε ο παίκτης του Φοίβου Συκεών, Κυριάκος Βαγγελτζίκης .


Οι βραβεύσεις των 2 παικτών του Ζαφειράκη Νάουσας.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά που έχουν σαρώσει τις ελληνικές διοργανώσεις!!! Έτσι συνεχίστε παιδιά, πάντα νίκες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo paidia panta etsi mpravo pou mazi sas akougetai kai i naousa mexri tin serbia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo re mages pame twra to panellinio ton iounio mpravo gia tin megali anatropi pou kanate kai etsi diksate oti exete kardia kai psixi mesa sas mravo pou akougete mazi me esas kai i naousa akoma kai sto exwteriko!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε μάγκες πάντα νίκες και επιτυχίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή